TJIN'S TOKO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tjin's Toko. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2024 om 14:34 Was echt niet te eten
4 mei 2024 om 20:49 Was lekker alleen jammer weinig en zag pas later toen ik terug keek in het menu dat ik bij de verkeerde lijst keek. dit was jammer ik had niet genoeg aan 1 broodje, had eigenlijk een gerecht met rijst ofzo willen bestellen. doe ik volgende keer wel.
10 apr 2024 om 14:26 Netjes op tijd. Bezorg instructies niet gelezen maar gewoon boven bezorgd. Heerlijk van smaak. Zeker voor herhaling
3 mrt 2024 om 15:06 Duurde lang en was niet lekker de roti aardappels waren hard
20 feb 2024 om 19:22 Er ontbrak een gerecht. Heb ik ober gemaild.
14 jan 2024 om 12:02 lamsvlees smaakte niet naar lamsvlees
29 nov 2023 om 16:12 Goed
3 nov 2023 om 13:37 lekkerrrr!
2 nov 2023 om 18:47 Schandalig … zag er zo smerig uit .. gelijk weggooit .. nooit meer bestellen Tjins Toko …
22 sep 2023 om 14:56 Super lekker!
29 aug 2023 om 19:19 Eten was nog gloeiend heet!!! Hartelijk dank voor het flinke bezorging!! Eten was zo lekker dikke pluim voor de chef!!!
15 aug 2023 om 17:40 Roti besteld. Smakeloos,te weinig kruiden en zo flauw van smaak,zal niet weer bestellen. smaakte totaal niet als roti..